2010-11-07 ? 17:24:11

SJUNDE NOVEMBER

Tumblr_lbivf23m7y1qepg3ao1_500_large
weheartit.com

Morsning Korsning! :)

Haft en bra halloween?
Min har vart kanon! Har bland annat vart på hockey, friends och ja shoppa some things. Nu sitter jag och gör en läslogg om boken "I denna ljuva sommartid." Hehe, även de går kanon *eller inte*

Jag måste bara uttrycka min lilla åsikt om en sak. Läste en blogg igår om en 14-åring som var gravid. Jag skulle aldrig i hela mitt lilla liv vilja vara gravid nu, men de är ju inte jag i det här fallet som är gravid så det är ju inte mitt beslut. Det jag tänkte på var att den här tjejen har separerat från barnets pappa. Hur kul är det för det här barnet att leva med sin 14-åriga mamma och inte ha någon pappa? Not so fun I guess.
Självklart tycker jag att det är väldigt starkt gjort av den här unga gravida flickan att hon behåller barnet. Om jag var i hennes sits så skulle jag på nått sätt skämas i och med att jag var så ung. De verkar inte den här flickan göra, vilket jag tycker är otroligt starkt gjort.

Jag tycker att man absolut inte ska kommentera negativa saker om unga gravida flickor. Det är deras beslut, och inte ditt. Det är deras liv som kan bli jobbigt, inte ditt. Så varför kommenterar man då så fula och dumma saker till dom? Det är något jag inte förstår..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild