2010-11-13 ? 10:48:51

TRETONDE NOVEMBER

Morsning, ska bara göra en snabb update. Senare idag looovar jag att lägga in outfits från veckan. I promise! Men nu måste jag kila. Har bråttom!!!

PUSS&KRAM
2010-11-07 ? 17:24:11

SJUNDE NOVEMBER

Tumblr_lbivf23m7y1qepg3ao1_500_large
weheartit.com

Morsning Korsning! :)

Haft en bra halloween?
Min har vart kanon! Har bland annat vart på hockey, friends och ja shoppa some things. Nu sitter jag och gör en läslogg om boken "I denna ljuva sommartid." Hehe, även de går kanon *eller inte*

Jag måste bara uttrycka min lilla åsikt om en sak. Läste en blogg igår om en 14-åring som var gravid. Jag skulle aldrig i hela mitt lilla liv vilja vara gravid nu, men de är ju inte jag i det här fallet som är gravid så det är ju inte mitt beslut. Det jag tänkte på var att den här tjejen har separerat från barnets pappa. Hur kul är det för det här barnet att leva med sin 14-åriga mamma och inte ha någon pappa? Not so fun I guess.
Självklart tycker jag att det är väldigt starkt gjort av den här unga gravida flickan att hon behåller barnet. Om jag var i hennes sits så skulle jag på nått sätt skämas i och med att jag var så ung. De verkar inte den här flickan göra, vilket jag tycker är otroligt starkt gjort.

Jag tycker att man absolut inte ska kommentera negativa saker om unga gravida flickor. Det är deras beslut, och inte ditt. Det är deras liv som kan bli jobbigt, inte ditt. Så varför kommenterar man då så fula och dumma saker till dom? Det är något jag inte förstår..

2010-11-01 ? 19:53:25

OUTFITSHär kommer två av veckans outfits. Jag har vart väldigt dålig på att ta outfit bilder den här veckan, och den här veckan kommer även den bli väldigt dålig eftersom vi har lov. Men veckan därpå. Då jädrans! :)

2010-11-01 ? 11:31:41

++BOWLING ++


Godmorgon!
 
Just nu sitter jag påklädd och klar för att dra och spela lite bowling med Johan. Kan visa outfit och hela de när jag har kommit hem.
Det är så att jag är skit dålig på bowling, så de ska bli intressant att se hur det här kommer att gå. hehe

Idag är det första lovdagen och allt kändes så himla skönt imorse. Att bara vakna upp utan alarm och utan stress. Hur underbart är inte de?

Nejni, nu måste jag nästan springa till bussen (oops!)

PUSSPUSS<3

Om

Min profilbild